Nyt on jääny viime aikoina kirjottelu lievästi sanottuna vähemmälle, ja siihen on ihan hyviä ja monia syitä :) Suurin syy kiireelle lienee muutto! Vihdoin ja viimein muutettiin Mikon kanssa omaan asuntoon ja oon saanu paikkoja laitella mieleiseks jo vähän aikaa. Kovasti olis suunnitelmia asunnon kuntoon laittamiseks mutta aikaa puolet vähemmän ku suunnitelmia :D Keittiön seinät päästiin jo heti maalaamaan kun seinästä irrotettiin vanhojen asukkaiden vitriini ja huomattiin että seinä oli maalattu vasta vitriinin kiinnityksen jälkeen, joten seinässä oli mukava eri värinen neliö:) Onneks! Koska en yhtään pitänyt keittiön vaalean kikertävän kukertavista keltaisista seinistä joten uuden maalin laittoa ei voitu viivytellä ;) Vielä haaveilisin uusista vetimistä (en oo vielä sopivia löytänyt...) ja puisesta tasosta tuon kammottavan "tekomarmorin" tilalle. Tyhjälle seinälle jossa ennen oli vitriini, laitettiin hylly ja sen alle tankoon roikkumaan ylpeyteni, eli muumimukikokoelmani!

Idea tuli siitä että keittiössä oli kovin niukasti kaappitilaa ja muumimukeja paljon! Lisäksi halusin kovasti saada ne jonnekin näytille, koska mitä järkeä ostaa kauniita mukeja, joita kukaan ei kuitenkaan näkisi koskaan? Lisäksi mukit on kätevä napata koukuista ku kahvia aletaan juomaan. IKEAsta löysin myös söpön maustehyllyn tankoon laitettavaksi, se tosin saattaa joutua väistämään uusien mukien tieltä.

Ajattelin että laitan ehkä vielä yhden tangon lähemmäs hellaa ja maustehyllyn sinne roikkumaan, saa nähdä...
En malttaisi odottaa kesän tuloa, pääsisi laittamaan parveketta kuntoon! Nyt se on täynnä roskiin menevää tavaraa (suurin osa vanhojen asukkaiden jättämiä tavaroita). Nyt on ollut jo monia ihania aurinkoisia päiviä jolloin ulkona ei tarvitse edes takkia pitää! Ihanaa! Pääsiäisenä istutin ohraruohoa jota olen hiirillemme syöttänyt. Ostin siemeniä vähän varastoonkin että voin istuttaa aina uuden ruohon ja edelliselle sattuu käymään huonosti:) Rakastan ohraruohoa! Se tuo kesän mieleen ja hiiretkin sitä tykkää kovasti mutustaa. Yritän saada ruohon kestämään mahdollisimman pitkään, miksi sen pelkästään pääsiäistä pitäisi koristaa? Lisäksi hain vähän ennen pääsiäistä pihalta pari pientä koivunoksaa keittiöön pieniin lasipulloihin, eikä mennyt kuin muutama päivä niin oksat oli hiirenkorvilla! Keittiössä on nyt mukavan keväinen tunnelma, kyllä se kesä kohta jo tulee!