Kovin on taas kiirettä pidellyt ja täällä en oo ehtiny mietteitä kirjottelemaan. Töitten ohella oon väsänny omat lapaseni loppuun, useita joulukortteja (kuvia myöhemmin ku ehin kuvata...) ja pikkusiskon luokan joulumyyjäisiin väkersin neljä sokerilinnaa tuikkukynttilälle. Ohessa kuvia yhdestä lyhdystä (muut olin jo ehtiny paketoida sellofaaniin ku tajusin etten ollu kuvannu.. :) )

Löysin leivontakoriste hyllyltä kaupasta vielä tuollaista koristegeeliä jolla tein köynnöksen linnan seinään. Ei tosin ollut kovin hyvä idea, koska tein linnat edellisenä iltana eikä geelit ehtinyt oikein kunnolla kuivua... Koko linna on siis periaatteessa syötävää, jos joku sen haluaisi syödä. Ikkunoihin laitoin hopeakuulat, kuin pieniksi kynttilöiksi ikkunalle.

Tässä siis kuvia joissa tuikku palaa kauniisti.

 

Kävin myös isosiskoni kanssa serkkumme leivontakutsuilla, jossa esiteltiin ullan unelmakakut sivustoa ja tuotteita. Ostin muumi piparimuotteja ja kokeilinkin vielä samana iltana. Oli muuten söpöjä, varsinkin hattivatit, jotka ovat omia suosikkejani sarjassa:)