Voi jepujee ku oli hyvä kirppisreissu! Löysin vaikka mitä kivaa ja rahaa meni yhteensä kaikkiin alle 20e.

Ensinnäkin löysin (retron:P ) kattilan ja paistinpannun kynttilöiden tekoa varte, sen lisäks löyty ihania ohjeita sisältävä kirja viidellä eurolla! Kattila oli 2e ja paistinpannu 2,5e.

Löysin myös paljon ihania kankaita:

Isompi ruutuisesta ruskeesta ajattelin ommella pari sohvatyynyä, joihin vois laittaa vaikka jotain pitsiä koristeeks:) Pienemmälle en keksiny vielä käyttöä, mut kyllä se johonki saadaan kulumaan! Molemmat näistä makso 50c.

Myös tällänen kaunis punainen kangas löyty, ja tää makso 1e ja se oli pakko ostaa vaikken sillekään vielä käyttötarkoitusta keksiny...

Tää ihana koukerokangas maksoi myös 1e ja siitä haluaisin tehdä pari tyynyä sängylle koristeeks, ku sopii todella hyvin makuuhuoneen verhoihin!

Lisäks löyty toinen punainen kangas, josta aion vaan reunat siistimällä, pesemällä ja silittämällä saada pöytäliinan keittiöön. Ihanan syksyisen värinen ja maksoi myös vaan 1e!

Vielä löyty ihanat melkein käyttämättömät verhot joita suunnittelin tulevaan olkkariin (ku päästään muuttamaan:) ) ja jos ne ei siihen sovellu tai löydän kivemmat, saa tästä kauniista kankaasta muutaman kivan sohvantyynyn ruskearuutuisten kaveriks. Melkein uudet verhot maksoi vain 1,5e. Tässä vielä lähempi kuva kuviosta:

Ja kaikkeen tähän ihanuuteen meni rahaa 15e!!!