Löysin Anttilan kangasosastolta maailman kauneinta kangasta! Pakko oli heti ostaa vaikken tiennyt mitä sillä tekisin. Kangas oli lumoavan ihana, ja siinä oli juuri kaikki lempivärini.

 Kotona pyörittelin ihastuksissani kangasta käsissäni kun keksin sen. Siitähän voisin ommella istuintyynyt parvekkeelle. Suunnitelmissamme on ollut että ostamme pienen pöydän ja kaksi tuolia parvekkeelle ja ainahan ne istuintyynyä kaipaavat. Kotoa sattui löytymään juuri sopivan väristä ompelulankaa ja vihreää nauhaa, josta sain ommeltua nuo kiinnitysnauhat.

Innoissani aloitin heti eilen ompelun, mutta valitettavasti se tyssäsi ensimmäisen tyynyn viimeisellä sivulla, kun kone meni tileen... Pitää viedä se äitille tutkittavaksi. Sen verran valmiiksi sain kuitenkin tuon ensimmäisen tyynyn että voin siitä tänne kuvan laittaa, ja tässä olisi:

Ja kuten varmasti huomaatte, nauhojen välinen reuna on vielä nuppineuloilla kiinni. Toivottavasti saan pian koneen korjattua ja tyynyt tehtyä loppuu (vaikka mikäs kiire tässä on kun ei ole vielä tuolejakaan :D )

Löysin vielä ompelulaatikostani sopivan määrän vanhoja nappeja jotka ajattelin laittaa lisäkoristeeksi, tässä lähempää kuvaa

Ompelin vihreästä nauhasta molempiin nurkkiin vielä kiinnitysnauhat niin pysyvät tyynyt paikallaan.

 

 

Tyynyistä tuli mielestäni jopa paremmat kuin olisin koskaan uskaltanut toivoa. Nyt on pakko vaan etsiä se pöytäryhmä! Haaveena olisi että löytäisin kirpparilta jonkun kivan puisen pöydän jonka voisin päälystää mosaiikkikuviolla ja kaksi eriparista ja sievää tuolia jotka maalaisin jotenkin kivasti.

Eilen innostuksissani istuttelin jo parvekkeellekin porkkanoita ja salaattia (salaatit saa olla vielä toukokuuhun asti makuuhuoneen ikkunalaudalla lämpimässä). Porkkanoille löysin ihanan pajukorin, jonka toivon olevan tarpeeksi syvä. Ei niiden porkkanoiden kovinkaan isoja tarvitse olla, kunhan istutin omaksi huvikseni, ja hiiret tykkää niistä. Pitää muistaa ottaa nyt joku kaunis päivä valokuvia parvekkeelta, kun laitoin pääsiäisenä sinne narsissejakin kukkalaatikoihin kasvamaan. Ihanan keväinen parveke meillä :)